MOPAN Suceava

Câteva sute de tineri au ţinut să fie prezenţi sâmbătă la amiază la redeschiderea patinoarului artificial din Suceava, care a avut loc sâmbătă la amiază, de Ziua Naţională a României. Inaugurarea noului sezon s-a făcut în prezenţa vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Băişanu şi a viceprimarului Sucevei, Ovidiu Doroftei. „Declar deschisă activitatea patinoarului Dartificial al Sucevei”, a spus Alexandru Băişanu, după care s-au deschis porţile de acces către suprafaţa cu gheaţă, iar câteva sute de tineri au intrat să patineze.

La rândul său, Ovidiu Doroftei a precizat că primăria a făcut eforturi să deschidă patinoarul pe data de 1 decembrie 1 Decembrie, „aşa cum am promis, în ciuda vremii potrivnice. De acum înainte vom depune eforturi pentru acoperirea patinoarului, ne dorim să reuşim acest lucru cât mai repede, astfel

Patinoarul din Suceava va fi deschis de marţi până duminică, după programul: marţi şi miercuri de la ora 15:30 până la 19:30, joi şi vineri de la 13.30 până la 19:30, iar sâmbătă şi duminică de la 11.00 la 19.30. Pe perioada vacanțelor școlare, patinoarul va fi deschis în toate zilele săptămânii între orele 11:00 și 19:30.

Taxa de intrare la patinoar pentru preşcolari, elevi şi studenţi este de patru lei, iar pentru adulţi este de şapte lei.

Taxa de închiriere a patinelor este de trei lei/pereche pentru copii, şi cinci lei pentru adulţi. Taxa de ascuţire a patinelor este de doi lei/pereche.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava