MOPAN Suceava

Catherine Zeta-Jones a mărturisit că își dorește să facă un film cu soțul ei, Michael Douglas.

Actrița în vârstă de 50 de ani – care s-a căsătorit cu starul din ‘Wall Street’ în anul 2000, după o relație de doi ani – lucrează în prezent la mai multe proiecte (filme și seriale), dar cel mai mult își dorește să filmeze ceva cu soțul ei, pentru că este unul dintre actorii ei preferați.

Catherine a spus pentru revista OK!, potrivit contactmusic.com: „Îmi place foarte, foarte mult să citesc. Am câteva cărți ce ar putea fi transformate cu succes în film sau serial, așa că lucrez la asta. Am lucrat cu foarte mulți actori minunați de-a lungul carierei mele și mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu un actor pe care îl ador – Michael Douglas.”

Vedeta din ‘Mask of Zorro’ – care are doi copii cu soțul ei, pe Dylan în vârstă de 19 ani, și pe Carys, în vârstă de 17 ani – a împlinit 50 de ani anul trecut, dar nu este deloc supărată din acest motiv, pentru că, spune ea, se simte mai fericită ca oricând. „Am învățat că vârsta este doar un număr. Știu că sună ca un clișeu, dar e adevărat. Mă simt mai bine și mai fericită acum ca niciodată. (…) Odată cu înaintarea în vârstă, mi-am dar seama că pot prioritiza lucrurile cu o mai mare ușurință și, de asemenea, am învățat puterea lui ‘nu’.”, a mai spus Catherine Zeta-Jones, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava