Concert pascal
MOPAN Suceava

Cum le e norocul! În timp ce unele soliste autohtone fac maraton între cluburi în noaptea dintre ani, pentru a bifa chiar şi 10 concerte, altele deschid gura doar pentru 40 de minute, în străinătate. Norocoase sunt anul acesta Otilia şi Alexandra Stan, care se umplu de bani în Turcia, potrivit click.ro.

De aproape un an, de când a lansat piesa „Bilionera”, Otilia Brumă sau Otilia (22 de ani), cum e cunoscută în lumea muzicală, face ravagii în ţări precum Albania, Italia, Grecia sau Turcia. Şi pentru că străinii o plac atât de mult, Revelionul o va găsi pe Otilia în Turcia, la Istanbul, pentru a asigura programul artistic la hotelul Feriye Lokantasi, un loc de cinci stele, unde românca noastră va fi primită ca o regină. În plus, aceasta va primi nici mai mult, nici mai puţin, decât 10.000 de euro pentru 35 de minute de recital în noaptea dintre ani.

După ce s-au distrat de Crăciun la munte, Adi Sînă şi Anca Serea vor aştepta noul an în Egipt, la Sharm el-Sheik. „Revelionul îl vom petrece în străinătate. Adi are două concerte în Egipt, aşa că vom profita de ocazie şi vom fi doar noi doi de Anul Nou. Copiii rămân acasă”, a spus ştirista de la Prima TV reporterilor Click!. Se pare că solistul are un tarif de 10.000 de euro pentru un concert în afara graniţelor, aşa că va împuşca 20.000 de euro în numai două ore.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-cati-bani-fac-vedetele-de-revelion

Câți bani fac vedetele de Revelion!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava