Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Zmărăndescu se numără printre cele 12 vedete care participă la Survivor România, competiție desfășurată în Republica Dominicană. Pentru participarea la concursul care testează limitele fizice și psihologice ale concurenților, sportivul va primi săptămânal o sumă de bani. Cătălin Zmărăndescu a acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România din dorința de a trăi o experiență plină de adrenalină, dar și de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Chiar dacă nu va fi câștigător, el tot se va întoarce acasă mai bogat din punct de vedere finaciar, căci va primi nu mai puțin de 4.500 de lei pentru fiecare săptămână pe care o va petrece în concurs, potrivit click.ro.

Deși au trecut abia câteva zile de la începerea concursului, echipa Faimoșilor a pierdut deja un membru pentru că a fost înfrântă în toate etapele desfășurate până în prezent. Cea care a părăsit competiția fost cântăreața Xonia.

Cătălin Zmărăndescu a avut conflicte cu mai mulți coechipieri, iar atitudinea sa a fost criticată de fiul său, Mihai, cu care sportivul nu a mai vorbit de aproximativ trei ani, mai scrie sursa citată. Mihai este de părere că, în cadrul emisiunii Survivior, telespectatorii au ocazia să îl vadă pe tatăl său așa cum este acesta în realitate și să observe că atitudinea lui nu este una dintre cele mai bune.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cati-bani-primeste-catalin-zmarandescu-409189.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava