Concert pascal
MOPAN Suceava

Am stat mai mult acasă şi televizorul a devenit distracţia numărul 1. Aşa că în cei doi ani de pandemie, televiziunile s-au întrecut în emisiuni, concursuri şi reality-show-uri. „Survivor”, „Românii au talent”, „Asia Express” sau „Masked Singer” sunt doar câteva dintre show-urile care au dat bani la greu, fie unor vedete, fie unor oameni obişnuiţi, care nu s-au dat în lături de la nimic pentru marele premiu, notează click.ro.

Aproape 700.000 de euro au împărţit televiziunile şi în acest an lovit de pandemie. Pe locurile fruntaşe în rândul staţiilor tv producătoare de emisiuni, concursuri sau reality-show-uri se află Pro TV, Antena 1 şi Kanal D. Cine sunt cei care au devenit mai bogaţi? Click! a numărat 20 de câştigători, dintre care 8 vedete şi 12 oameni obişnuiţi.

Cel mai mare premiu pus la bătaie de televiziuni în acest an este cel care va fi încasat la „SuperStar România”, primul sezon, de la PRO TV. Acum se desfăşoară semifinalele, iar în curând din cei 9 tineri rămaşi în concurs se va desemna marele câştigător, care va lua 1.000.000 de lei (200.000 de euro).

Pe locul secund se află concursul „Românii au talent”, tot de la PRO TV, care anul acesta a fost câştigat de Ana Maria Mărgean (12 ani), o puştoaică ventriloc. Ea a încasat cu păpuşile ei vorbitoare premiul cel mare, de 120.000 de euro pus în joc.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cati-bani-se-castiga-la-reality-show-uri-si-concursuri-televiziune-premii-record-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava