MOPAN Suceava

Oana Roman a trecut prin clipe grele când a fost obligată să facă avort în urmă cu o lună. Deşi îşi dorea enorm să aibă un al doilea copil, fiica lui Petre Roman nu a putut păstra sarcina întrucât riscurile erau foarte mari. Catina, sora ei, a vorbit deschis despre drama prin care a trecut Oana şi a dezvăluit, potrivit click.ro, că nici prin cap nu i-a trecut să îi spună să păstreze copilul.

„Eu nu am încurajat-o absolut deloc să păstreze sarcina. Nu ştiu cum de a putut să rămână însărcinată în situaţia asta. Poate inconştient, dorindu-şi un alt copil s-a întâmplat asta. Dacă nu ar fi avut un copil putea să rişte. Este clar că a luat decizia cea mai corectă.”, a spus Catinca la emisiunea „Agentul VIP”, de la Antena Stars, conform sursei citate.

Oana Roman a dezvăluit recent că a rămas gravidă a doua oară, dar a fost nevoită să facă avort. Ea a avut mari probleme după prima naştere, când a fost operată de mai multe ori după cezariană.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/catinca-roman-dezvaluiri-despre-avortul-oanei-nu-stiu-cum-putut-ramane-insarcinata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava