MOPAN Suceava

BBC Earth a lansat o căutare globală pentru un nou prezentator care să poată oferi o perspectivă diferită asupra istoriei naturii și a științei. Acesta se va alătura echipei BBC Earth pentru a filma o serie de patru părți care va fi transmisă pe platforma online YouTube. Dacă nu ați mai fost vreodată prezentator și sunteți:

  • Pasionați de planeta noastră și de toate lucrurile minunate care trăiesc pe ea
  • Fascinați în lumea mai largă a științei, a spațiului sau a rasei umane
  • Capabil să vă comunicați pasiunea cu publicul dornic și curios din întreaga lume

Atunci puteți participa la această căutare internațională pentru a deveni cel mai nou prezentator online al BBC Earth!

Astfel, cei care sunt povestitori științifici pot să filmeze și să încarce un scurt videoclip pe YouTube, Facebook, Instagram sau Twitter prin care să ne arate abordarea lor unică și creative în ceea ce privește comunicarea educațională. Ei vor putea câștiga oportunitatea de a crea conținut pentru un canal YouTube al BBC Earth.

Canalele YouTube al BBC Earth au peste 3 milioane de abonați și au acumulat peste 945 de milioane de vizionări, conectând publicul din întreaga lume cu conținut factual în fiecare zi. Canalul principal BBC Earth este cel care adăpostește arhiva legendară a Unității de Istorie Naturală a BBC Studios; Earth Unplugged vă oferă o perspectivă complet nouă asupra animalelor și istoriei naturale; Și Earth Lab este cea mai bună sală de știință pe care nu ai avut-o până acum – abordând întrebări arzătoare despre știința care ne înconjoară.

Alex Ayling, Directorul Studiourilor Digitale pentru Mărci Globale, de la BBC Studios: „Avem deja o mare familie de prezentatori și simțim o mare responsabilitate pentru a ne asigura că următoarea generație de oameni de știință din domenii precum tehnologia, ingineria sau matematică oricare ar fi ei și de oriunde ar veni ei, să aibă pe cineva la care să se uite online și cu care să poată interacționa. Sunt atât de nerăbdător să văd ce fel de talente în comunicarea științifică sunt acolo așteptând doar să fie descoperite”.

Videoclipurile trebuie trimise până pe data de 5 iulie 2018 până la ora 23:59 (BST). Înscrierile vor fi evaluate în funcție de cât de fresh este abordarea comunicării științifice, cât de clar pot fi înțelese faptele de către o audiență pe internet și cât de multă pasiune apare în stilul lor de prezentare.

Este cât se poate de ușor să participați dacă credeți că aveți ce trebuie:

1. În primul rând, faceți un videoclip în limba engleză, explicând faptele științifice preferate în mai puțin de 60 de secunde.

(Acesta ar trebui să fie un videoclip nou realizat doar pentru această competiție).

Simțiți-vă liberi să folosiți stilul vlog, interviu, să intercalați animație sau să folosiți o demonstrație practică (să fie sigură inainte de toate!) pentru a putea să explicați cât mai bine. Chiar dorim să vă vedem abordarea voastră creativă pentru comunicarea științifică.

2. Publicați videoclipul (astfel încât să îl găsim) pe YouTube, Facebook, Twitter sau Instagram.

3. Utilizați hashtag #BBCEarthPresenterSearch undeva în titlu / tweet / post.

4. Completați formularul de înscriere online și includeți un link către videoclipul dvs. și o scurtă declarație despre motivul pentru care doriți să fiți următorul prezentator BBC Earth.

Vizionează videoclipul de prezentare aici:  https://www.youtube.com/watch?v=_Kd-eb8oCS0

Link către formularul de înscriere online  https://www.bbcearth.com/presentersearch2018

Facebook: https://www.facebook.com/bbcearth/videos/1993964353970444/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava