MOPAN Suceava

Cum ar fi să citești poveștile bibliotecilor din România într-o singură carte? Patru autori, Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu, Cătălin Ștefănescu și Irina Păcurariu, semnează primul volum dedicat bibliotecilor publice din România.

Vă invităm, luni, 12 noiembrie, ora 12:00, la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava (Sala de Arta „Elena Greculesi”) să descoperiți povești adevărate, pline de culoare și personaje pitorești, în evenimentul de lansare al primei cărți dedicate bibliotecilor publice din România, scrise de Irina Păcurariu, Cătălin Ștefănescu, Radu Paraschivescu și Vlad Petreanu.

Evenimentul va beneficia de prezența Irinei Păcurariu, a dlui Paul-Andre Baran, director program Biblionet, a reprezentantilor autoritatilor publice, a unor personaje ale poveștilor, a bibliotecarilor din tot județul Suceava si a unor bibliotecari invitati din judetele Moldovei.

Despre carte
Volumul „Căutătorii de Povești” este rezultatul primei campanii de promovare a bibliotecilor publice din România, care a consemnat schimbările și efectele în comunitate datorate dezvoltării bibliotecilor publice locale. Campania este inițiată de programul Biblionet în România, care presupune o investiție de 26,9 milioane de dolari în România pe o durată de 5 ani și care își propune facilitarea accesului la informație prin introducerea tehnologiei moderne în bibliotecile publice.
Prin acest program, până la finalul anului, peste 2.000 de biblioteci vor fi dotate cu peste 9.441 de calculatoare și echipamente aferente.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava