• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Târgul de Joburi pentru Personal Medical revine și î nacest an în cele mai importante orașe din țară, cu noi oferte pentru cei ce vor să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România și nu numai.

Evenimentul va avea loc la Hotel Unirea din Iași, în 16 martie, între orele 10:00 și 16:00.

Numeroase agenții de recrutare, clinici și spitale din țară și internaționale se vor aduna în acest weekend la Iași pentru a cunoaște candidații dornici să avanseze în cariera lor medicală.

Oportunitățile se adresează medicilor specialiști, dar si rezidenți, asistenților medicali, medicilor de familie, dentiștilor, fizioterapeuților, farmaciștilor, moașelor, infirmerilor ș altor cadre medicale auxiliare.

Mai mult, sezonul acesta e mai simplu ca niciodată pentru candidați să aplice la joburile dorite – participanții trebuie doar să descarce aplicația Careers in White, să își creeze un cont sau să își acceseze contul, în cazul în care îl au deja creat și să prezinte codul QRunic, personal, la stadurile recrutorilor. Desigur, pentru cei ce doresc să aplice cu un CV printat, această opțiune este în continuare posibilă.

Cele mai importante beneficii ale participării la Târgul de Joburi pentru Personal Medical sunt:

  • Șansa de a aplica rapid și ușor la o mulțime de locuri de muncă din domeniul medical;
  • Găsirea unor oferte deosebite atat în țară, cât și în străinătate;
  • Oportunitatea de a discuta față în față cu recrutorii și de a primi răspuns la toate întrebările;
  • Posibilitatea de a compara numeroase oferte.

Înscrierea la târg se poateface online, pe www.careersinwhite.com, sau la fața locului.

Intrarea este gratuită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava