Concert pascal
MOPAN Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava va organiza, pe 25 mai, a XI-a ediție a evenimentului „Cafeaua cu finanțări”. Evenimentul va avea loc de la ora 16:30, în sala 4 de la etajul al doilea al CCI Suceava. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că în cadrul celei de-a unsprezecea întâlnire vor fi dezbătute ghidurile de finanțare pentru submăsura 6.2 şi submăsura 6.4, destinate actualilor sau viitorilor antreprenori, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, finanţat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.

„Consultanții noștri din cadrul Departamentului de Programe de Finanțare vor prezenta participanților oportunitățile de finanțare și condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinească pentru obținerea de fonduri nerambursabile în vederea înființării, creării sau dezvoltării unei activități antreprenoriale. Noi ne propunem să organizăm astfel de întâlniri o dată pe lună și să dezbatem în cadrul întâlnirii câte un program de finanțare dedicat antreprenorilor”, a spus Lucian Gheorghiu, el precizând că în cadrul unor astfel de întâlniri pot fi puse bazele unor noi proiecte de business, prin fructificarea oportunităților oferite de Uniunea Europeană.

Participarea la „Cafeaua cu finanțări” de la CCI Suceava este gratuită, confirmarea trebuind să se facă până cel târziu miercuri, 24 mai 2017, pe adresa de email: andreea.buruiana@ccisuceava.ro sau cristina.hrisca@ccisuceava.ro, cu mesajul <cafeaua cu finanțări>.

Alte informaţii se pot obține la telefoanele: 0230/521506, 0747 496 010 sau 0742 108 144.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava