Concert pascal
MOPAN Suceava

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza, pe parcursul lunii octombrie, cursul de „Expert achiziţii publice”. Cursul este organizat în parteneriat cu firma Relians, lector principal fiind Cristi Rebenciuc, expert în achiziţii publice şi colaborator cu diverse autorităţi de management la verificarea procedurilor de achiziţii şi la crearea de ghiduri de bune practici în acest domeniu.

Pe parcursul perioadei de desfasurare a cursului „Expert achiziții publice”, acreditat ANC, participanții vor cunoaște și vor aprofunda noțiunile specifice achizițiilor publice, având posibilitatea de a aplica toate conceptele învățate în cadrul unor sarcini concrete.

Cursul se adresează în special personalului cu atribuţii în domeniul achiziţiilor din cadrul autorităţilor contractante, personalului operatorilor economici cu atribuţii în activitatea de ofertare către autorităţi contractante, dar şi autorităţilor şi instituţiilor publice care au investiţii prin fonduri europene. În urma acestui curs, participanţii vor fi specializaţi în organizarea şi participarea la toate procesele pe care le presupune o achiziţie publică, de la planificarea resurselor şi până la finalizarea derulării contractelor, dar şi în organizarea achiziţiilor publice în cadrul proiectelor finanţate prin fonduri europene şi naţionale. În cadrul cursului vor fi prezentate, printre altele, documentaţii de atribuire, strategii de selecţie, pregătirea şi iniţierea procedurilor de achiziţie publică, modul în care se utilizează Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, modalităţi de atribuire a contractelor, diferenţele între achiziţiile publice, sectoriale şi concesiunile de servicii şi lucrări, modul în care se formulează căile de atac şi contestaţiile în instanţă, dar şi exemple de bune practici în domeniu.

Cursul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Taxa de participare este de 850 de lei/persoană, fără TVA, iar la doi cursanţi înscrişi din cadrul aceleiaşi instituţii se oferă o reducere de 15%. La finalul cursului participanţii vor primi un certificat de absolvire emis de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava