Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandalul dintre Ciprian Marica și fostul tenisman Ilie Năstase a căpătat proporții în aceste zile. Ilie Năstase i-a reproșat lui Marica că l-ar fi scos din fundația pe care o au împreună, dar fostul fotbalist susține că lucrurile nu stau deloc așa. Mai mult, la poarta de la baza sportivă din Floreasca au apărut numele celor doi. Fotoreporterii Click! au surprins mai multe imagini la complexul celor doi.

Scandalul monstru dintre Ilie Nastase și Ciprian Marica, din cauza bazei sportive pe care o a împreună unu a rămas fără, iar lucrurile par că au revenit pe făgașul normal. După ce fostul număr 1 ATP s-a plâns că Marica l-a exclus din cadrul fundaţiei, Năstase pare a fi pus piciorul în prag.

Aşa se face că, pe poarta de intrare în Baza Voinţa, din Floreasca, a apărut o siglă pe care este scris numele celor doi, mai exact Ilie Nastase și Ciprian Marica. Probabil, finul şi naşul au ajuns la o înţelegere, după ce şi-au aruncat cuvinte dure prin intermediul presei şi a site-urilor sociale, scrie sursa citată.

Baza Voința, motiv de zâzanie între naș și fin, a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021 și Ciprian Marica s-a implicat în acest proiect. Mai precis, el a contribuit la modernizarea acesteia cu o sumă importantă de bani.

Încă de la finalul anului trecut, Ilie Năstase a început să lanseze acuzații la adresa naşului său susținând că acesta l-a scos fără știrea lui din fundația care îi poartă numele.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-a-aparut-la-intrarea-in-baza-sportiva-a-lui-409606.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava