Concert pascal
MOPAN Suceava

Speriat de faptul că nu va scăpa întreg din lupta cu Coronavirus, celebrul afacerist Nick Rădoi și-a făcut testamentul. El s-a filmat pe patul de suferință, iar în video îi transmite fostei soții cum și cui să lase averea, potrivit click.ro.

Nick Radoi a scăpat de coronavirus. După două săptămâni de chin, afaceristul și-a făcut două teste care au fost negative. Se simte bine acum, însă spune că nu poate respira ca înainte și că a rămas cu o tuse. Medicii l-ai asigurat că în viitor va scăpa de probleme, însă trebuie să aibă răbdare. Experiența prin care a trecut l-a schimbat și privește lucrurile altfel. A crezit că va muri, pentru că s-a simțit foarte rău, iar pe patul de suferință milionarul și-a făcut testamentul. „Când am aflat că am coronavirus nu mi-a venit să cred. Am avut niște stări foarte rele. În vreo două zile am vomitat continuu, nu am putut să respir. A fost atât de rău încât am crezut că voi muri, am lăsat un mesaj de adio și mi-am făcut testamentul pentru că nu credeam că o să scap viu. În acel mesaj video i-am spus fostei de existența altor bunuri, și cum și cui să le împartă, celor trei fiice ale noastre. I-am dat parolele și codurile de la conturi. Erau și alte lucruri de care ea nu știa că le am”, a spus Nick pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-facut-nick-radoi-cand-aflat-ca-are-coronavirus-fost-atat-de-rau-incat-am-crezut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava