MOPAN Suceava

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au finalizat analizele toxicologice și pe cele anatomopatologice în cazul morții Cristinei Țopescu, potrivit click.ro.

La mai bine de un an de când aceasta a fost găsită fără suflare în propria locuință din localitatea ilfoveană Otopeni, s-a demonstrat științific ce a ucis-o pe Cristina. Totul ține de o afecțiune cardiacă pe care legiștii o luaseră în calcul, chiar după autopsia cadavrului, ca principală ipoteză morții ziaristei. ”Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, au dezvăuit surse medico-legale pentru evz.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-ucis-o-pe-cristina-topescu-legistii-au-finalizat-raportul-cazul-mortii-sale

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava