• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poţi să fii spontan, să mergi în vacanţă la capătul lumii şi să te distrezi chiar şi când ai bebeluş. Ne-o demonstrează Adela Popescu şi Radu Vâlcan, care luna trecută au fost în Bali, Indonezia, cu cei doi copii ai lor de 3 ani, respectiv de 7 luni. S-au descurcat mai bine decât se aşteptau, potrivit click.ro.

“Am zis să plecăm repede, că altfel ne răzgândim. Şi peste câteva ore eram deja în avion toţi patru.După 15 ore de zbor, am ajuns la destinaţie. Doamne, ce bine e! Îmi era dor de Asia”, a scris Adela Popescu pe pagina ei de socializare, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-au-invatat-adela-popescu-si-radu-valcan-din-vacanta-petrecuta-bali

Sursa foto: www.facebook.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava