• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nici nu au ajuns bine pe covorul roşu amenajat în faţa hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills că staruri precum Emma Stone, Lady Gaga sau prezentatorul de la E! Entertainment, Ryan Seacrest au comentat pe paginile lor de Instagram că abia aşteaptă să guste delicatesele pregătite special pentru Gală, notează click.ro.

Meniul a fost pregătit de chef Matthew Morgan şi patiserul şef al hotelului Hilton, Thomas Henzi.

Toată lumea s-a întrebat ce au mâncat toţi cei 1.300 de invitaţi prezenţi la Globurile de Aur, în sala de evenimente a hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills. Conform revistei „Harper’s Bazaar”, aperitivul a fost o supă cremă de cartofi dulci (a la vichyssoise) cu arpagic sălbatic, frunze de praz aurii, ignami organic roşu şi seminţe prăjite, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-au-mancat-si-ce-au-baut-starurile-la-globurile-de-aur-2019

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava