• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Show-ul de cooking MasterChef revine oficial cu un nou sezon şi cu o nouă echipă în grila PRO TV, iar înscrierea concurenţilor a început deja. În ciuda zvonurilor că îi vom vedea pe juraţii de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Click! a aflat că PRO TV nu a atras pe nimeni de la concurenţă şi vă dă numele celor trei care vor acorda note la MasterChef.

După cum a scris deja exclusiv.ro, pe lângă prezentatorul Răzvan Fodor (43 de ani), juraţii ar putea fi Patrizia Paglieri (51 de ani) şi Adrian Hădean (41 de ani) care au avut colaborări cu PRO TV, dar şi Răzvan Exarhu (49 de ani) care se pricepe foarte bine la gătit, a mai fost invitat în diverse emisiuni la PRO TV, iar acum colaborează cu „Ferma”, unde este vocea din spate a reality-show-ului.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-combinatie-de-jurati-la-masterchef-pe-cine-mizeaza-pro-tv-noul-sezon

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava