MOPAN Suceava

Este una dintre actrițele emblematice ale teatrului românesc. Rodica Popescu Bitănescu (82 de ani) a reușit să-și facă o carieră glorioasă în teatru în ciuda unei copilării marcate de lipsuri și greutăți. Vedeta a povestit că a trăit un coșmar în anii tinereții, când familia ei a rămas pe drumuri. De atunci, actrița se luptă cu atacurile de panică, notează click.ro.

Rodica Popescu Bitănescu nu a avut o copilărie ușoară. Născută la Răsuceni, în județul interbelic Vlașca, în prezent judeţul Giurgiu, într-o familie foarte înstărită, actrița a avut parte de o copilărie de coșmar. La naționalizare, familiei Popescu i s-a confiscat întreaga avere. Tatăl actriţei a făcut închisoare din motive politice, suferind torturi incredibile în Penitenciarul Piteşti. Din lipsă de bani, familia locuia prin cele mai insalubre subsoluri. “Imaginați-vă, să ai o casă cu strictul necesar şi deodată, în 11 iunie 1948, ți se ia tot. Mama a luat cu mine câinele care se numea Tâc-Tâc, că dădea din coadă. Imaginați-vă ce au simțit părinţii mei. Tata a ieșit din pușcărie la 50 de ani cu frică. Era perioada gripei asiatice, pe care am făcut-o eu, acasă la mine. Dintre toţi studenţii din cartierul ăla, doar pe mine m-a găsit. Stăteam într-un cartier boieresc, într-un subsol cu igrasie şi fără aer, cu ferestre la pământ. În acea perioadă, am avut această boală, care s-a manifestat cu hemoragie pe nas. Şi aşa am ținut-o până am ajuns dintr-o musculoasă un bețișor, piele şi os, fără mușchi, fără nimic. Sunt complexată şi acum. Mi-am dorit să fiu grăsuță şi să mănânc mult, că foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale”, a povestit actrița, invitată în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-cosmar-trait-rodica-popescu-bitanescu-foamea-m-innebunit-11-ani-am-mancat-doar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava