MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu s-a aflat în atenția amănunțită a presei în ultima perioadă, după ce a decis separarea de Victor Slav, împreună cu care are și o fetiță, și în urma deciziei de a intra într-o nouă relație, imediat după despărțire, afișându-se la brațul lui milionarului Tristan Tate și petrecând mult timp în compania acestuia. Acțiunile Biancăi o fac să lase o impresie de persoană materialistă, care își urmărește întotdeauna propriul interes, așa cum este adesea acuzată de către admiratorii ei. Totuși, fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu, a sărit în apărarea vedetei și a explicat care ar putea fi motivele pentru care Bianca tot trece prin despărțiri, în ultima vreme, notează click.ro.

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă.Trebuie să îi dai voie să trăiască în habitatul ei, ea trăieşte în această junglă frumoasă, luxuriantă, în care ea trebuie să fie felină, trebuie să fie admirată, trebuie să fie adulată, trebuie să fie dorită. (…) Cred că l-a ales (pe Tristan Tate n.r) pentru că avea acel ceva pe care nu l-a găsit în ceilalţi bărbaţi. Fiecare bărbat, fiecare femeie oferă ceva partenerei, partenerului. Nu ştim ce a văzut acolo. Bianca nu este materialistă. Vă zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari şi ştiu eu ce vorbesc”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Wowbiz, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-crede-catalin-botezatu-despre-bianca-dragusanu-nu-este-materialista

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava