MOPAN Suceava

Despre Ionela Prodan se știe că a fost o artistă emerită și o mamă devotată, discretă cu viaţa privată. A fost căsătorită cu polițistul Traian Tănase, a rămas văduvă în 1992, iar ultimii 20 de ani din viață i-a petrecut în armonie, alături de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a căsătorit niciodată. După decesul solistei, bărbatul a decis să plece la casa natală din Moldova. Îi este greu să trăiască singur, înconjurat de amintiri, în vila “conjugală”, potrivit click.ro.

Click! a aflat că bărbatul a hotărât să se întoarcă în Moldova, acolo unde s-a născut și a locuit în tinerețe, pentru că nu suportă să locuiască singur în vila din Vitan, a Ionelei Prodan, acolo unde au trăit clipe minunate împreună. Despre Toni se știe că a fost al doilea bărbat din viața artistei, însă nu a existat o căsătorie între ei. Ionela Prodan l-a întâlnit pe inginerul originar din Moldova pe când avea 51 de ani, după ce i-a decedat soțul, tatăl Anamariei şi al Ancăi, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-decizie-luat-iubitul-ionelei-prodan-dupa-moartea-artistei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava