Concert pascal
MOPAN Suceava

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din care au luat naștere și doi băieței, iar acum cuplul se pregătește să întâmpine în familie și cel de-al treilea copil, prezentatoarea TV fiind din nou însărcinată, notează click.ro.

Totuși, Adela a dezvăluit pe rețelele de socializare că soțule ei nu este „romantic” dacă ar fi să ne gândim la normele clasice. Relația lor însă a durat și este atât de bine închegată din alte motive, pe care vedeta le-a înșirat într-un mesaj siropos, scris ca o declarație de dragoste la adresa soțului ei. „Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă „scaldă” în complimente. Nu îmi spune zilnic „te iubesc”. Nu îmi spune „femeia mea”.”, e parte din mesajul scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-declaratie-de-dragoste-i-facut-adela-popescu-sotului-radu-valcan-nu-e-un-barbat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava