Concert pascal
MOPAN Suceava

Tragedie fără de margini în viața Lidiei Tudor! Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor trece prin clipe îngrozitoare! Și-a pierdut soțul de profesie scriitor, la doar patru luni de la nuntă, potrivit click.ro.

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a „Tribunului”, a rămas văduvă la doar 30 de ani! Lidia Vadim Tudor s-a măritat în mare secret, în urmă cu doar patru luni, cu un scriitor mai mare cu 20 de ani decât ea. Diferența de vârstă dintre ei a făcut ca fiica tribunului să păstreze discreție totală în ce privește mariajul ei. Iată, însă, că destinul Lidiei Vadim este unul cât se poate de tragic. Tânăra de abia reușise să trecă cu greu de pierderea tatălui ei, care s-a petrecut în urma cu șase ani. Pe 16 octombrie însă, la doar patru luni de nuntă, Lidia Tudor și-a pierdut și soțul, anunță cancan.ro.

Ceremonia funerară s-a desfășurat în mare secret, cu participarea rudelor și a câtorva dintre prietenii foarte apropiați ai familei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-destin-tragic-lidia-fiica-vadim-tudor-vaduva-la-30-de-ani-i-murit-sotul-la-doar

Ce destin tragic! Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, văduvă la 30 de ani. I-a murit soțul la nici 4 luni de la nuntă, 8.3 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (6 votes cast)
Timp liber
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava