Concert pascal
MOPAN Suceava

Raluca Bădulescu s-a ales cu dosar penal după ce la testul antidrog al poliției care a oprit-o în trafic pentru un control de rutină a arătat pozitiv la benzodiazepina. Ea a fost dusă la INML pentru a i se recolta probe biologice, urmând să se ia o decizie în funcție de rezultatul analizelor, notează click.ro.

Incidentul a a vut loc în noapte de 11 spre 12 noiembrie, în jurul orelor 03.20. Polițiștii au oprit-o în trafic pe o stradă din Sectorul 1, iar în urma testării cu aparatul DRUGTEST, a fost indicat un rezultat pozitiv pentru consum de substanțe psihoactive. Conform art.336 alin.2 din Codul Penal, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă ”persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihotrope și sunt cunoscute ca și tranchilizante minore. Sunt printre cele mai prescrise medicamente fiind utilizate ca sedative psihice deoarece diminuează anxietatea sub diferitele ei aspecte, tulburările psihosomatice, agitațiile psihiatrice, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-este-benzodiazepina-substanta-intersiza-care-i-iesit-ralucai-badulescu-de-la-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava