MOPAN Suceava

Agitaţie, zgomot de tigăi, flăcări, sudoare, grătare şi spirite încinse! Nu e o imagine de la un show culinar, ci chiar realitatea. Fotoreporterii Click! i-au surprins la lucru, în Mamaia, pe bucătarii lui Cătălin Scărlătescu. La „Chefi la cuţite” (Antena 1) i-a ghidat către premiul de 30.000 de euro, pe Litoral îi ajută să câştige 1.000 de euro lunar, gătind pentru turişti.

Este vorba despre Daniel Zinke (45 de ani), Cătălin Banu (34 de ani), Octavian Manole (29 de ani) şi Alex Negoiţă (24 de ani), patru dintre cei mai talentaţi bucătari la care s-au uitat, în medie aproape 2 milioane de români pe ediţie. “Ei au acolo colaborare sezonieră. Se poate prelungi şi la anul sau se pot muta în altă parte. Este foarte la modă conceptul de a găti în faţa clienţilor, oamenii sunt curioşi şi vor şi spectacol, şi mâncare bună. Cei patru ai lui Scărlătescu iau cam 1.000 de euro pe lună, bani care includ şi cazarea, şi masa la acel hotel”, a spus pentru Click! un fost concurent, de la o celebră emisiune culinară.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-fac-concurentii-de-la-chefi-la-cutite-dupa-terminarea-show-ului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava