Concert pascal
MOPAN Suceava

Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, stă de 27 de zile în casa din Beverly Hills a fostei lui soții Demi Moore, 57 de ani. A tuns-o scurt pe fiica lui, Tallulah, 26 de ani, s-a pozat la petrecerea în pijamale organizată de fiica Scout, de 28 de ani și pare să fi uitat complet că la doar 13 km distanță, adică 6 minute de mers cu mașina, soția Emma Heming stă singură cu fiicele lui, Mabel, 8 ani și Evelyn, 5 ani, notează click.ro.

Bruce Willis stă de 27 de zile în casa lui Demi Moore cu care a fost însurat timp de 13 ani și de care a divorțat în anul 2000. Carantina impusă din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus l-a prins în compania celor trei fiice Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, 26 de ani, a celor doi iubiți ai acestora și a fostei soții. În casa lui Demi Moore stă și asistentul personal al actriței, așa că grupul de petrecăreți nu se poate plânge de lipsă de varietate, mai scrie sursa citată.

Citește articolul compplet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-face-sotia-lui-bruce-willis-cat-timp-el-sta-la-demi-moore-cum-fost-surprinsa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava