MOPAN Suceava

Cele mai bune jachete de iarnă pentru bărbați și femei sunt menite să vă țină de cald și unul dintre factorii cheie în capacitatea lor de a face acest lucru este materialul jachetei. În plus, jachetele de iarnă pot fi responsabile și pentru a vă menține uscat în timpul unei ploi sau furtuni de zăpadă. Nu vă place sezonul rece? Jachetele de iarnă sunt esențiale pentru a vă menține confortabil în timpul oricărui tip de vreme.

Așadar, ce fel de material este cel mai potrivit pentru jachetele de iarnă? Diferite materiale au beneficii diferite și, în funcție de ce fel de protecție împotriva vremii doriți de la jacheta dvs. de iarnă, va trebui să alegeți materialul cel mai potrivit. Iată care sunt cele mai populare tipuri de materiale de geacă barbati de iarnă și beneficiile oferite de fiecare dintre ele.

Jachete de iarnă din lână

Dacă locuiți într-un climat mai răcoros, cum ar fi în Nord sau Nord-Vest, atunci găsirea unui material de jachetă de iarnă care este călduros este probabil cel mai important factor. Unul dintre cele mai atemporale materiale folosite la confecționarea hainelor de iarnă este lâna și cu un motiv întemeiat. Lâna reușește să fie atât ușoară, cât și robustă, făcând-o atât durabilă, cât și capabilă să suporte chiar și cele mai aspre ierni. În plus, lâna are proprietăți de izolare naturală datorită buzunarelor de aer care apar în mod natural în toată țesătura.

În plus, deși lâna nu este neapărat cea mai bună alegere a materialului pentru climatul ploios, este de fapt rezistentă la apă în mod natural, așa că purtarea ei în timpul unei căderi ușoare de zăpadă nu ar trebui să fie o problemă. Puteți purta un palton de lână în orice situație, pentru a se potrivi cu aproape orice ținută, de la îmbrăcăminte formală elegantă până la un look casual de blugi și bluză cu guler înalt. Deși paltoanele de lână tind să fie mai scumpe, puteți găsi și paltoane din amestec de lână puțin mai accesibile și care oferă multe dintre aceleași beneficii ale unui strat de lână pură.

Jachete de iarnă din puf

O altă alegere populară atunci când vine vorba de materialele pentru jachete de iarnă este puful. Pentru cei care trăiesc în zone mai reci, veți vedea probabil o mulțime de oameni care se plimbă cu haine de iarnă pufoase. Multe modele de geacă de bărbați sunt făcute cu puf. Pentru cei care nu știu, puful este un strat de pene luate de la rațe, gâște și pui. Cu toate acestea, aceste pene au un aspect diferit față de penele tipice pe care le vedeți la aceste animale, deoarece sunt luate de fapt de sub cel mai înalt strat de pene pe care le asociem cu rațele, gâștele și găinile.

Puful este unul dintre cele mai călduroase materiale pentru jachete de iarnă în care puteți investi (ceea ce nu este prea surprinzător, având în vedere că ajută animalele să se încălzească în lunile reci de iarnă). Acesta funcționează prin menținerea căldurii, izolând-o în jurul propriului corp în aerul din jurul dvs. Cu cât o jachetă din puf este mai groasă, cu atât veți putea prinde mai mult aer cald în jurul corpului, ducând la o experiență și mai confortabilă.

Acestea fiind spuse, puful este unul dintre cele mai scumpe materiale pentru jachete de iarnă și, deși puteți achiziționa umplutură sintetică, nu este considerat a fi la fel de calitativă ca puful real. De fapt, umplutura sintetică este cunoscută pentru faptul că se descompune în timp, oferindu-i o viață mult mai scurtă decât cea autentică. În plus, puful nu ajută prea mult în situații umede. Acest lucru are mult sens dacă vă gândiți la asta, deoarece puful animalelor este adesea protejat de ploaie și apă de penele reale care îl acoperă.

Jachete de iarnă din poliuretan laminat

Pentru cei care locuiesc în zone ploioase, factorul cheie pe care trebuie să-l căutați într-o jachetă de iarnă este cât de impermeabilă este. Deși s-ar putea ca temperaturile să nu scadă suficient de mult pentru a avea nevoie de o jachetă din lână sau puf, există încă multe precipitații împotriva cărora trebuie să vă protejați cu o haină de iarnă. Laminatul poliuretanic și poliuretanul termoplastic sunt două dintre cele mai comune tipuri de țesături utilizate la crearea straturilor impermeabile.

Laminatul poliuretanic poate fi tricotat sau țesut și poate fi un amestec de bumbac sau fabricat din poliester. Laminatul poliesteric poliuretanic tinde să fie mult mai moale decât bumbacul, în timp ce atât laminatul poliuretanic din bumbac, cât și cel poliesteric fac minuni atunci când vine vorba de durabilitate, respirabilitate și menținerea apei departe de corp. În mod similar, poliuretanul termoplastic este adesea utilizat interschimbabil cu laminatul poliuretanic în straturile de iarnă și impermeabile, deoarece este o opțiune mai moale și mai ecologică a materialelor impermeabile.

În cele din urmă, vă recomandăm să luați în considerare instrucțiunile de îngrijire a îmbrăcămintei pentru o haină de iarnă, hanorace  sau geci, înainte de a o cumpăra, mai ales dacă aceasta poate fi spălată la mașină sau trebuie curățată profesional.

Ce fel de material este cel mai bun pentru jachetele de iarnă?, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava