Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce și-a cântat suferința dobândită în urma unor povești de iubire eșuate, se pare că Irina Rimes are toate motivele să compună de acum piese mai…vesele. Irina și-a găsit din nou dragostea în prezent, iar imaginile pe care le publică în mediul online sunt grăitoare în acest sens.

Deși a trecut printr-un divorț, căsătorindu-se devreme, artista pare acum că a dat uitării toate suferințele pe care le-a cântat în piesele care au făcut-o celebră, bucurându-se în prezent de o relație frumoasă. Irina publică adesea imagini alături de partenerul ei pe rețelele de socializare, în cea mai recentă dintre ele artista făcându-i chiar o mică declarație de dragoste acestuia.

„Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine”, a scris aceasta pe Instagram, și într-o notă amuzantă, având în vedere că în imaginea respectivă cei doi se uitau în direcții diferite în timp ce pozau. Totuși, se poate observa că cei doi sunt pe aceeași lungime de undă.

Iubitul Irinei, pe nume David Goldcher, creează și el muzică, și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri. Deși acolo au locuit pe perioada pandemiei, Irina și-a adus iubitul și în Moldova și România, pentru a-l prezenta familiei și prietenilor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-fericita-e-irina-rimes-cu-iubitul-francez-am-gasit-sfarsit-pe-cineva-care

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava