• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La un an de la tragedia din clubul Colectiv, Andrei Găluț, solistul trupei „Goodbye To Gravity”, încă se află prin spitale și luptă pentru sănătatea lui, potrivit click.ro.

Andrei are în continuare probleme de sănătate, face multe eforturi pentru a reveni la o viață normală şi îşi doreşte să se întoarcă acasă la ai lui. Marele lui vis este să reîntregească trupa rock „Goodbye To Gravity.” „Andrei îşi doreşte să cânte din nou, dacă se poate să refacă formația, deşi va fi greu să îi înlocuiască pe colegii decedaţi în incendiul din 30 octombrie 2015. Nu poate să uite prin ce a trecut şi speră ca într-un an jumătate să revină pe scenă”, au povestit pentru Click! surse apropiate fostului concurent de la Megastar.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-ganduri-are-andrei-galut-cu-goodbye-gravity

Ce gânduri are Andrei Găluţ cu „Goodbye To Gravity”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava