Concert pascal
MOPAN Suceava

Puştiul care a înhăţat premiul de 120.000 de euro, în 2011, la primul sezon din „Românii au talent” de la Pro TV, face în continuare muzică şi şi-a deschis un studio de înregistrări. Aflăm de la reporterii Click! ce a făcut Adrian Ţuţu cu premiul de la concursul de talente şi cu cine lucrează acum.

Imediat după ce a câştigat premiul cel mare în urmă cu cinci ani, Adrian Cristian Ţuţu (24 de ani) a semnat un contract cu casa de discuri Universal Music şi a lansat câteva piese şi videoclipuri.

„Am colaborat cu mai mulţi artişti, iar de curând l-am întâlnit pe Karym, Mircea Cioclei, cu care am lansat o piesă tare, care, de fapt, spune povestea lui. De când Karym a intrat prima dată în studio, mi-am dat seama că este un băiat serios şi talentat, lucru pe care l-a şi demonstrat ulterior. Melodia «Nu vrei» este inspirată din viaţa lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru şi cred că am reuşit să transpun în melodie emoţiile, sentimentele şi trăirile lui. Piesa este produsă în totalitate de mine la studioul meu MyCrewMusic din Focşani”, a povestit Ţuţu pentru Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mai-face-primul-castigator-de-la-romanii-au-talent

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava