MOPAN Suceava

De mai bine de două decenii, Anca Țurcașiu a renunțat să mai consume carne și a adoptat un stil de viață sănătos. Nu este de mirare că, la vârsta de 52 de ani, vedeta arată bine și multe persoane se întreabă cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat. De curând, aceasta a împărtășit fanilor ei ce mănâncă la cină.

,,Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal.”, declarat solista Anca Țurcașiu, potrivit click.ro.

De curând, pe TikTok, Anca Țurcașiu a vorbit despre ce mănâncă la cină. Hrana este ideală și pentru perioada actuală, Postul Paștelui. Mai exact, este vorba despre vinete coapte la cuptor, amestecate cu pastă de tahini, salată de varză crudă, mărar și năut prăjit în cuptor cu măsline.

”Beau o apă specială care se diferențiază de toate celelalte. (…) Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”, a mărturisit Anca Țurcașiu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-mananca-anca-turcasiu-la-cina-o-combinatie-2250071.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava