Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce a ajuns la o siluetă de invidiat cu o dietă pesonalizată şi un program individual de exerciţii fizice, Gina Pistol e foarte atentă la alimentaţie. Deşi prezentatoarea „Chefi la cuţite” e tentată să dea iama în preparatele gătite de concurenţi pentru bucătarii din juriu, blonda rezistă cu stoicism bunătăţilor frumos aranjate pe farfurii. În pauza de masă, blonda îşi potoleşte foame cu o gustare cât se poate de simplă, potrivit click.ro.

„Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenții, dar nu este deloc așa. Eu trebuie să fiu alături de susținători, să surprind reacțiile celor care participă și să aflu povestea din spatele fiecărei farfurii. Pentru că programul este încărcat, fiecare își ia pauză de masă atunci când are timp, iar «răsfățul culinar» stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roșii proaspete și brânză de capră”, a mărturisit Gina, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mananca-gina-pistol-la-filmari-prezentatoarea-rezista-sau-nu-tentatiilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava