George Vintilă este, de mai bine de 20 de ani, una dintre vocile inconfundabile din radioul românesc şi un simbol al postului Pro FM. Invitat la Adevărul Live, el a povestit că nu se poate despărţi de radio pentru că îi place să discute cu oamenii şi că s-a implicat mereu 100% în proiectele sale. În plus, George a făcut dezvăluiri despre începuturile din radio, scrie click.ro.

George Vintilă lucrează de peste 20 de ani la Pro FM, dar nu s-a gândit niciodată să renunţe. DJ-ul a recunoscut că mereu i-a plăcut să discute cu oamenii şi că s-a implicat total în orice proiet al său, inclusiv „Ferma Vedetelor”, emisiune pe care a şi câştigat-o, potrivit sursei citate.

„Probabil că adevărul mă ţine acolo, adevărul în general. Nu am avut niciodată nimic de ascuns, le-am vorbit oamenilor de la acelaşi nivel şi am avut darul de a discuta foarte uşor cu oricine. Deşi se spune că mi-am asumat un rol, nu este aşa. În orice proiect m-am implicat am fost eu. Am făcut lucruri care mai de care mai trăznite, dar viaţa îmi tot oferă experienţe noi, cum a fost cea de la «Ferma Vedetelor»”, a spus George, la Adevărul Live.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-nu-stiai-despre-george-vintila-la-inceputurile-lui-radio

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava