MOPAN Suceava

George Vintilă este, de mai bine de 20 de ani, una dintre vocile inconfundabile din radioul românesc şi un simbol al postului Pro FM. Invitat la Adevărul Live, el a povestit că nu se poate despărţi de radio pentru că îi place să discute cu oamenii şi că s-a implicat mereu 100% în proiectele sale. În plus, George a făcut dezvăluiri despre începuturile din radio, scrie click.ro.

George Vintilă lucrează de peste 20 de ani la Pro FM, dar nu s-a gândit niciodată să renunţe. DJ-ul a recunoscut că mereu i-a plăcut să discute cu oamenii şi că s-a implicat total în orice proiet al său, inclusiv „Ferma Vedetelor”, emisiune pe care a şi câştigat-o, potrivit sursei citate.

„Probabil că adevărul mă ţine acolo, adevărul în general. Nu am avut niciodată nimic de ascuns, le-am vorbit oamenilor de la acelaşi nivel şi am avut darul de a discuta foarte uşor cu oricine. Deşi se spune că mi-am asumat un rol, nu este aşa. În orice proiect m-am implicat am fost eu. Am făcut lucruri care mai de care mai trăznite, dar viaţa îmi tot oferă experienţe noi, cum a fost cea de la «Ferma Vedetelor»”, a spus George, la Adevărul Live.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-nu-stiai-despre-george-vintila-la-inceputurile-lui-radio

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava