• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Chiar dacă bustul nu este atuul ei forte, Sore nu vrea să audă de implanturi şi de operaţii estetice. Cu toate acestea, cântăreaţa ar schimba ceva la ea, căci uneori nu este mulţumită de ceea ce vede în oglindă, potrivit click.ro.

„Nu am nimic cu operaţiile estetice, mă deranjează să văd fete frumoase care se urâţesc, eu nu mi-aş face decât dacă ar fi o intervenţie medicală urgentă”, a declarat Sore, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV. Ea a adăugat, potrivit sursei citate: „Buzele nu vreau să mi le măresc, sânii nu vreau să mi-i măresc, silicon în fund nu vreau să îmi pun că am destul. Destul fund, nu destul silicon. Extensii port domnule, ăsta e defectul”.

Citește articolul complet și vezi VIDEO EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/video-exclusiv-ce-operatii-estetice-si-ar-face-sore-fiecare-om-are-complexe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

  • https://www.facebook.com/ Roshul

    giugleacarmen@yahoo.com oratania de pe websait giuglea carmen e barbat . altii din barbati incearca sa devina madona . nu sunt de acord cu asemenea cabinete particulare , anul 2008 i-si trimitea copia a lui zis interlopul raj la mare in mamaia constanta cu un tip ciongo , copia a lui raj avand la el un ditamai bulgare de cocaina piatra zicandu-i in plina strada lui florescu george – ia pune mana , am luat d'aia piatra . copiaza anumite persoane facandu-i cu ajutorul chirurgiei asemanatori aproape identici . il vor pe raj cu cativa angajati de la bagdasar arsenii unii din a.t.i ei locuiesc in comuna pantelimon si laudarosi rude cu neamul cuza .

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava