MOPAN Suceava

Specialiștii le-au ”prins în offside” pe Jennifer Lopez și Thalia” că și-au făcut operații estetice. Deși pare de necrezut, divele au nasul operat, potrivit click.ro.

Specialiștii le-au ”prins în offside” pe Jennifer Lopez (51 de ani) și Thalia (49 de ani) că și-au făcut operații estetice. Studiind pozele din primele apariții publice ale lui JLo, jurmaliștii de la peopleenespanol.com au descoperit că diva avea nasul mult mai mare decât îl are în pozele pe care le știm după ce a ajuns la apogeul carierei. Se vede limpede că vedeta și-a făcut rinoplastie și a avut noroc că medicul estetician i-a modelat un nas foarte frumos. Și în cazul Thaliei, jurnaliștii de la aceeași publicație au comparat pozele divei din anii 1980 cu cele de la maximul carierei sale. Se vede clar că diva avea, inițial, nasul mai mare și borcănat, iar acum îl are perfect, mai notează cursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-operatii-estetice-si-au-facut-jennifer-lopez-si-thalia-desi-sustin-ca-sunt-100

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava