Concert pascal
MOPAN Suceava

Mircea Solcanu (45 de ani) a avut un șoc zilele trecute când a primit talonul de pensie. Fostul prezentator TV are un ajutor de handicap, care a fost suplimentat în luna ianuarie, așa cum a promis Ministrul Muncii.

Mircea Solcanu a primit recent pensia de handicap din care trăiește de când a fost operat pe creier. El a povestit că a primit un ajutor de la stat, pentru că pensia sa este de doar 760 de lei. Acum, în ianuarie, a avut însă 2.000 de lei, motiv pentru care Mircea a mărturist că a fost șocat. „Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a „bătut” luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie. Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram „like a boss”. Dar, de la 760 de lei, când primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine”, a povestit Mircea Solcanu, pentru impact.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-pensie-are-mircea-solcanu-e-un-soc-pentru-408522.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava