MOPAN Suceava

Un  echipaj din cadrul Poliţiei Fălticeni, a oprit în trafic pe  Bulevardul Revoluţiei, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat din comuna Vadu Moldovei. Conducătorului auto, i s-a solicitat să prezinte documentele personale cât şi ale autoturismului, dar a declarat verbal că nu deţine permis de conducere. Fiind verificat în baza de date șoferul nu figureză cu permis de conducere, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei Mun. Fălticeni în vederea  luării măsurilor legale

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul find 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat și a condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării de mostre biologice.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336  alin. 1 din Cod Penal şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deţine permis de conducere faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 1 din Cod Penal”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava