Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Pellea, fiica marelui actor Amza Pellea, a dezvăluit un episod emoționant din viața părinților ei, în ziua în care cei doi și-ar fi sărbătorit logodna. Prima întâlnire romantică dintre Domnica și Amza Pellea a fost cu totul ieșită din tipare, așa cum erau și personalitățile celor doi, notează click.ro.

Actrița Oana Pellea (55 de ani) a vorbit despre începutul relației dintre părinții ei, Domnica și Amza Pellea, pe pagina personală de Facebook. ”13 septembrie. Ziua logodnei lor. Multe emoții si multă, multă, multă iubire! Amza s-a dus cu trupa de actori la Craiova, cu Rautchi, cu Cozorici, la ștrand. Și a apărut Domnica, o superbitate de femeie, cu ochii verzi, foarte sportivă, fusese și campioană la gimnastică, la juniori. Făcea o gramadă de nebunii. Mergea în picioare pe motocicletă, dansa Roke’n Roll extraordinar! Și Amza când a vazut-o a zis «Mamă, ce frumusețe!» (…) A fost mai mult decât o iubire: a fost și o prietenie extraordinară. S-au logodit la Craiova, pe 13 septembrie 1958, și s-au unit în fața Domnului în 28 septembrie, tot la Craiova.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-poveste-cum-si-cunoscut-amza-pellea-sotia-s-lasat-asteptat-la-prima-intalnire

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava