MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu (46 de ani) jurizează aparițiile și prestațiile concurenților care vin pe scena de la „Românii au Talent”, alături de Andi Moisescu (43 de ani), Andra (29 de ani) și Florin Călinescu (59 de ani). Vedeta este ceva mai critică decât colegii ei de emisiune, iar cei care participă la concurs îi ajung mai greu la inimă, scrie click.ro.

În ediția difuzată vineri (26 de ani) a concursului „Românii au Talent”, vedeta a avut ocazia de a vedea câteva momente cu adevărat speciale ale concurenților, despre care a simțit nevoia să scrie pe o rețea socială, ulterior. „Sunt pline televiziunile de personaje și povești dubioase, avem nevoie de o tânără care cântă la harpă, de un copil care a învățat singur tainele pianului, de romi talentați care fac dreptate etniei, de adolescenți care au curaj să-și spună povestea în ritm de hip-hop, de balerine care ne emoționează, de voci care ne ridică în picioare, de oameni simplu și cu sufletul chinuit, de acrobați care își ascund bătăturile și efortul ca să ne dăruiască emoție, de magicieni care să ne aducă aminte de copilărie, de un public care să vrea să-i admire și să trăiască emoții autentice, nu exprimate prin emoticoane”, a scris ea, pe profilul personal, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-pretentii-are-mihaela-radulescu-de-la-concurentii-romanii-au-talent

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava