Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan a revenit pe scenă după ce în urmă cu aproape trei luni a trecut pe lângă moarte. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană şi a suferit ulterior mai multe intervenţii chirurgicale. Deşi spune că este refăcută, ea acuză în continuare un disconfort, de data aceasta la nivelul mâinilor, potrivit click.ro.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat ( n.r. stop cardiorespirator în urma emboliei amniotice). Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Pe ambele mâini. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă, nu-mi fac probleme. Eu sunt genul de om care se deconectează de la aceste probleme atunci când am treabă”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-probleme-de-sanatate-are-andreea-balan-la-trei-luni-de-la-stopul-cardio

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava