“N-am noroc, ce să fac?” este o celebră melodie, pe care regretata Anda Călugăreanu o cânta în urmă cu mai bine de două decenii, și care i se potrivește de minune lui Marcel Toader (55 de ani). Afaceristul a dus şase femei la altar, însă acum, după divorţul de Maria Constantin, nici nu vrea să mai audă de însurătoare, notează click.ro.

Contactat de Click!, Marcel Toader a mărturisit că acum se bucură de libertate și că nu își mai dorește să se recăsătorească pentru a șaptea oară. “Sunt bine, sănătos, acum mă ocup de diverse treburi. Sunt pe la mama, la Constanța, îmi reîncarc bateriile alături de familie. În momentul de față nu îmi doresc vreo femeie în viața mea, îmi este bine așa cum sunt. Nici să mă recăsătoresc nu mai vreau, pentru că acum am ochii mari deschiși. Dacă o să mai existe vreo femeie în viața mea, fiecare o să fie la casa lui, nu mă mai complic!”, a declarat Marcel Toader pentru Click!

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-reguli-are-marcel-toader-pentru-viitoarea-lui-iubita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava