MOPAN Suceava

Deși, de regulă, Mihaela Rădulescu nu le acordă prea multă atenție internauților care îi critică pe rețelele de socializare aspectul fizic, insinuând că aceasta ar avea prea multe operații estetice, se pare că paharul divei de la Monaco s-a umplut, într-un final, notează click.ro.

Un internaut a ținut să-i ureze Mihaelei toate cele bune pentru noul an, așa cum și diva a procedat, însă acesta a strecurat în mesaj și câteva comentarii răutăcioase. „La mulți ani, dragă Mihaela. Fan din copilărie, cu o singură întrebare. Tu întinerești? Mie mi-au mai apărut riduri de când te priveam la Duminica în Familie, însă tu ești din ce în ce mai frumoasă. Noroc cu tehnologia”, a fost mesajul fanului, publicat în mediul online.

Vedeta nu a ignorat comentariul de data aceasta, și i-a răspuns acestuia într-o manieră elegantă. „Răutatea face riduri. Cheful de viață, sportul, munca aia făcută cu pasiune, iubirea, liniștea, astea contează mai mult ca orice bisturiu”, i-a spus Mihaela Rădulescu urmăritorului său, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-replica-le-dat-mihaela-radulescu-carcotasilor-care-ii-critica-operatiile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava