Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape o lună s-a scurs de când Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de modă s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani în camera ei de la azilul de bătrâni din Ghermănești, unde era internată de șapte ani. În cel mai mare secret singurul ei fiu, Cătălin Negreanu, s-a ocupat ulterior să ducă trupul neînsuflețit la Crematoriul Vitan-Bârzești, unde „Mama Zina” a fost incinerată. Click! a aflat din surse sigure că abia recent băiatul ei ar fi venit să ridice urna cu cenușă.

„Cenușa nu mai este la Crematoriul Vitan Bârzești. Fiul doamnei Zina Dumitrescu a venit și a ridicat urna. Este adevărat că a preferat să facă acest lucru în cea mai mare discreție, din motive numai de el știute. Nu se știe ce va face cu urna, dacă va păstra cenușa, sau poate a discutat cu mama lui să fie împrăștiată într-un loc ce a avut o încărcătură simbolică pentru ea”, au declarat surse din anturajul creatoarei de modă pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-s-intamplat-cu-cenusa-zinei-dumitrescu-fiul-luat-decizia-corecta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava