MOPAN Suceava

Echipa națională a României se pregătește de meciul de baraj din deplasarea cu Islanda, programat pe 26 martie, în speranța că vom ajunge, în cele din urmă, la EURO 2020. Totuși, islandezii pornesc cu prima șansă, având cota 1.68 la calificare, în timp ce România are cota 2.15. Cotele sunt cele pregătite de bookmakerii Unibet, operator online la care poți paria live, pre-meci sau antepost pe mii de evenimente din peste 30 de sporturi, dar și pe politică sau divertisment.

Vorbind strict de cotele pentru timpul regulamentar, Islanda are 2.15 pentru a obține victoria, 3.30 este cota pentru un rezultat de egalitate și 3.50 pentru un succes al echipei lui Mirel Rădoi.

Meciul dintre România și Islanda este programat pe 26 martie, în condițiile în care în mai multe țări din Europa s-au înregistrat zilnic noi cazuri de coronavirus. Dacă va învinge Islanda, România va juca, pe 31 martie, meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2020, cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria. Și acest meci va avea loc tot pe teren străin.

Până în acest moment, Islanda are un singur pacient depistat pozitiv cu virusul provenit din China. În schimb, în Danemarca, țară care are legături strânse cu Islanda și este o punte importantă de acces, s-au înregistrat trei cazuri.

Chiar și așa, președintele FIFA, Gianni Infantino, a anunțat că forul mondial monitorizează cu atenție situația la nivel mondial și nu exclude amânarea unor meciuri din barajul pentru EURO 2020, dacă situația ar escalada.

„Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. Jucătorii sunt îngrijorați și speriați în privința unor meciuri jucate în locațiile cu risc crescut de infecție”, a afirmat Gianni Infantino, potrivit BBC.

În astfel de cazuri, procedura FIFA este de a aștepta să vadă cum evoluează lucrurile într-un interval de 24-72 de ore până la startul meciurilor.

La nivel global s-au înregistrat până acum peste 85 de mii de cazuri de coronavirus, iar aproximativ 40 de mii de oameni s-au vindecat de acest virus. La ora redactării acestui articol au încetat din viață 2.933 de persoane din cauza coronavirusului.

În Europa, cea mai afectată țară este Italia, unde s-au înregistrat 21 de decese și peste 800 de cazuri. Din acest motiv, în Italia au fost amânate mai multe meciuri de fotbal, printre care și derbiul dintre Juventus și Inter Milano.

De asemenea, UEFA a luat decizia ca partida dintre Inter Milano și Ludogorets Razgrad, din 16-imile Europa League, să se dispute fară spectatori. Apoi, în Elveția, țară cu 15 cazuri de coronavirus, au fost suspendate toate meciurile de fotbal din primele două ligi.

De asemenea, în Spania, clubul Valencia a hotărât să suspende toate activitățile de presă ca o măsură de precauție. S-a ajuns la această decizie după ce un jurnalist care a însoțit echipa la deplasarea cu Atalanta, de la Milano, a fost infectat cu coronavirus.

În România, unde avem trei cazuri pozitive cu coronavirus, sportul nu a fost încă afectat și competițiile se desfășoară după programul normal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava