Concert pascal
MOPAN Suceava

Cornel Galeş a lăsat în urmă o situaţie extrem de încurcată. Avea pe rol două procese legate de averea pe care a lăsat-o soţia lui, Ileana Ciuculete, ambele cu băieţii din prima căsătorie a acesteia, Mugurel şi Cristian Sfetcu, iar familia lui, fiica din prima căsătorie, moştenitoarea de drept a lui, dar şi fratele lui nu vor să audă de el, potrivit click.ro.

Văduvul cântăreţei Ileana Ciuculete, Cornel Galeş, care a murit într-un accident de maşină în Spania, la vârsta de 57 de ani, a lăsat în urmă o familie încurcată, dar şi două procese pe rol. Primul proces era disputat pe averea cântăreţei cu băieţii Ilenei Ciuculete din prima căsătorie, Mugurel şi Cristian Sfetcu.

În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuia să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i s-a cuvenit, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor, mai scrie sursa citată. Însă instanţa a respins partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila artistei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-se-intampla-cu-averea-lui-cornel-gales-vaduvul-ilenei-ciuculete-lasat-urma-doua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava