• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Dacă acum are un copil şi proiecte care l-au scăpat de grijile financiare, nu la fel stăteau lucrurile şi în trecut. Acum câţiva ani, CRBL era un împătimit al jocurilor de noroc şi al câştigurilor rapide, informează click.ro.

Artistul a povestit, potrivit sursei citate, că nu mai ştie exact care a fost suma cea mai mare pe care a obţinut-o, doar că acei bani l-au ajutat să-şi cumpere un dublu casetofon.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-si-luat-crbl-prima-data-din-banii-castigati-la-jocurile-de-noroc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava