MOPAN Suceava

Alex Bodi (35 ani) cunoscutul om de afaceri și iubitul Biancăi Drăgușanu (38 ani) a avut probleme cu legea. Polițiștii l-au prins în timp ce conducea bolidul din dotare cu 104 km/h prin Capitală. Se pare că acesta trebuia să fie în izolare la domiciliu, în perioada 13-25 iunie, pentru că este proaspăt întors din străinătate! Conform procedurilor, în starea de alertă, iubitul Biancăi Drăgușanu a fost verificat în baza de date a Direcției de Sănătate Publică și s-a constatat că trebuie să fie în izolare. Concluzia? Bodi a primit amendă de peste 2.000 de lei, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost dus într-un centru de carantină, potrivit click.ro.

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre acest lucru și dacă sare sau nu în apărarea fostului său soț, frumoasa vedetă a făcut mai multe declarații, exclusiv pentru Click!.

“El a venit la un consult, la domnul doctor Filip Gerald, la Spitalul Ponderas, pentru că s-a operat acum două săptămâni. A avut o hernie ombilicală și s-a operat de urgență la Ponderas. Practic, poliția l-a oprit în timp ce mergea la control. Cât despre izolare, Alex a fost plecat din țară cu avion privat în Croația, acolo unde nu este declarată stare de urgență, și s-a întors cu avion privat, a stat acasă, unde a trebuit să stea, a respectat legea. Neînțelegerea a fost la faza când l-a oprit poliția, l-au găsit în baza de date la DSP, el mergea fix la consultul unde era programat! A respectat legea, dar se exagerează la greu ca să mai facem puțină publicitate la Coronavirus!”, a declarat Bianca pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-spune-bianca-dragusanu-despre-patania-lui-alex-bodi-e-clar-ca-sunt-cea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava