Concert pascal
MOPAN Suceava

Cucu, pe numele lui real Horațiu Adrian Cuc, membru al formației „Noaptea Târziu”, a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre relația pe care a avut-o cu finalista de la „Survivor România 2022”, Elena Chiriac.

Deși nu mulți știu, Cucu și Elena Chiriac au format un cuplu pentru o perioadă, însă în cele din urmă cei doi tineri au ales să meargă pe drumuri separate, potrivit click.ro.

Cucu a explicat că au existat multe prejudecăți în jurul cuplului lor, el fiind judecat pentru că a ales-o pe Elena drept parteneră. Cu toate acestea, el are numai cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, cu care a rămas în relații bune și pe care a susținut-o în timpul competiției din Republica Dominicană. Amintim că și Cucu a participat la Survivor România, în 2021. „Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. Distanța a fost (motivul despărțirii n.r), că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă.

E mișto Elena. Din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.”, a spus el, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fostul-iubit-al-elenei-chiriac-declaratii-in-637577.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava