MOPAN Suceava

Daniel Onoriu a șocat pe toată lumea, zilele trecute, după ce a anunțat că divorțează de soția lui, Isabela! Principalul motiv invocat de sportiv este faptul că soția sa nu mai este atât de atentă cu el, ba mai mult aceasta nu vrea să îi dăruiască un copil. Daniel Onoriu și Isabela își spun adio după șase ani de mariaj! Asta după ce partenera de viață a pilotului de raliuri a stat la căpătâiul acestuia noapte și zi, cât Daniel a fost în comă indusă timp de 55 de zile. Toți le prevesteau un viitor frumos împreună, însă iată că cei doi au decis să pună punct mariajului.

“Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape șase ani. De ce? O să vă detaliez tot! Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am văzut fotografia, m-am îndrăgostit de ea. Am cerut-o de nevasta a două zi, iar peste alte două săptămâni, mi-a devenit soție la starea civilă. În toți acești ani am plimbat-o în multe țări. Excursii minunate și câteva țări exotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de două ori, Abu Dhabi. Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei”, scria Daniel Onoriu pe pagina lui de Facebook în urmă cu câteva zile.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/ce-spune-familia-lui-daniel-onoriu-despre-divortul-2202530.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava