Concert pascal
MOPAN Suceava

România nu va participa şi nu va transmite ediţia din acest an a Eurovisionului, din cauza datoriilor pe care TVR le are la organizatorul evenimentului: 16 milioane şi jumătate de euro. Ovidiu Anton ar fi trebuit să reprezinte România la Stockholm, în cea de-a doua semifinală Eurovision, din 12 mai, însă, cu doar 3 săptămâni înainte, ţara noastră a fost exclusă din competiție, amintește click.ro.

Mai mulți artiști și-au exprimat dezamăgirea că România a fost eliminată din concurs, printre care și Marcel Pavel, care a afirmat că România este văzută oaia neagră a Europei. ”Din păcate, la această oră România e descalificată nemaivând posibilitatea de a participa la acest concurs, motivul fiind unul umilitor, și anume acela că, TVR este datoare cu suma de 10 milioane de euro către EBU. Încă o pată neagră pe obrazul României. Este regretabil”, a scris solistul, pe pagina personală de Facebook, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-marcel-pavel-despre-eliminarea-romaniei-de-la-eurovision

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava