Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Lis se află internată alături de soțul ei, fostul primar al Capitalei Viorel Lis, la Matei Balș! Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus, notează click.ro.

Soții Lis sunt internați în același salon, la Matei Balș. Prima care a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus a fost Oana, după care Viorel a luat și el virusul. Oana a fost cea care l-a dus la spital pe soțul ei însă, ulterior, s-a simțit și ea rău și a fost internată cu soțul ei, în același salon.

Oana Lis este optimistă și speră ca atât ea, cât și Viorel, să scape cu bine din această încercare. „El e o persoană cu risc, dar este la salon, ia tratament, eu sunt super fericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat. Este o formă medie zic eu. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Cu greu am ajuns la spital. Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă! Vreau la mall. Suntem împreună în această situație. Vreau să ne facem bine, e tot ce îmi doresc. Covid-ul are aproape 2 ani, Viorel are 78, trebuie să îl bată Viorel”, a spus Oana, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-oana-lis-din-spital-despre-starea-de-sanatate-sotului-ei-covid-are-aproape

Ce spune Oana Lis, din spital, despre starea de sănătate a soțului ei: "Covid are aproape 2 ani, Viorel are 78”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava